Популярна українська артистка і співачка Тоня Матвієнко процитувала слова відомої письменниці Ліни Костенко, які як ніколи актуальні в нинішніх умовах. Слова вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

В Україні вже 23-й день триває війна, яку розпочала Росія. Загарбники ведуть прицільний вогонь по житлових будинках, вбиваючи мирних жителів. При цьому російський уряд заявляє, що їх армія не атакує мирне населення, а навпаки намагається "зменшити кількість жертв". В обстрілі відповідно звинувачують ЗСУ.

Тоня Матвієнко. Instagram
Тоня Матвієнко. Instagram

Так, Тоня Матвієнко згадала слова Ліни Костенко, які дуже актуальні в нинішніх реаліях.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами та ще й у всьому звинувачувати нас!",- процитувала вона поетесу.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.