Репер T-Fest покинув лейбл "Газгольдер" і поїхав з Росії.

Уродженець українського міста Чернівці повідомив про це в соцмережах. Він вже зник зі списку артистів на сайті лейблу, власником якого є Баста, та пояснив свою позицію, в Instagram 19 березня.

T-Fest. Фото: Instagram
T-Fest. Фото: Instagram

Український репер T-Fest, справжнє ім'я Кирило Незборецький, оголосив про відхід з російського музичного об'єднання "Газгольдер".

"Всі люди, які, слава богу, сидять в безпечному місці, моніторять Інтернет і намагаються зрозуміти, у кого яка позиція. Я українець. Якою може бути моя позиція?"- написав Виконавець. Також T-Fest зазначив, що всі раніше анонсовані виступи на території Росії скасовані.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він підкреслив:

"Я За Україну. У нас йде війна. Кожен день ракети х*ярять по мирних людях. Для всіх, хто запитує, як у мене справи в Москві. Я поїхав з Росії ще до початку війни. Я не є резидентом лейбла "Газгольдер", всі концерти в Росії скасовані. Якщо я та інші артисти не зняли відео з приводу нашої позиції, це не означає, що ми не висловлюємо її".

T-Fest. Фото: Instagram
T-Fest. Фото: Instagram

Також музикант окремо відзначив і подякував усім, хто сміливо бореться за свою країну.

"Наші лікарі і захисники, які знаходяться на території України - Герої. Спасибі всім хто допомагав і допомагає весь цей час. Нашим хлопцям які зібрали величезну кількість грошей на гуманітарну допомогу. Водіям які ризикуючи життям доставляють предмети першої необхідності людям", - написав репер.

T-Fest. Фото: Instagram
T-Fest. Фото: Instagram

Також він не забув звернутися до фанатів. "Фанатам з Росії - якщо у когось з доходяг залишиться питання, чому всі заходи скасовані, подивіться на Харків, наприклад, там теж концерт повинен був бути".

Нагадаємо, що T-Fest у 2016 році репер уклав контракт з "Газгольдером".

Нагадаємо, раніше футболіст Вербич з "Динамо" придбав для української армії дрон, бронежилети та медикаменти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний співак Стінг підтримав Україну і зрікся росіян?

Також "Знай.ua" писав, що Боно з U2 написав вірш про Путіна і Зеленського.