Відома хореограф, переможиця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова, після того, як втратила житло від бомбардування поблизу Києві та переїзду у більш безпечне місце, не почула від своїх колег ні слів підтримки, ні співучасті, та оголосила свою війну.

У своєму Instagram Ілона написала лонгрід-пост про свої очікування і реальність. Вона очікувала на підтримку колег, принаймні співчуття. Адже ракета влучила і зруйнувала її дім.

Ілона Гвоздева. Фото: Instagram
Ілона Гвоздева. Фото: Instagram

Ілона пише, що присвячує слова усім колишнім колегам з танцювального цеху, особливо тим, хто зараз залишився в росії, продовжує "творити" свої погані шоу, кастинги і так далі.

Ілона Гвоздева. Фото: Instagram
Ілона Гвоздева. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я довго чекала моменту і моніторила інформацію у пошуках ваших слів підтримки і знаєте що, ні**я не знайшла крім радісних постів, кастингів, чорних квадратів та мовчання. Ви всі засунули язики в жопу, адже постраждає ваша кар'єра, становище в суспільстві, в той час, як вбивають наших мирних людей, ні за що, ПРОСТО ТАК! З цієї хвилини Ви нічим не кращі за путіна та його армії, ви такі боягузливі, сцикливі людці з чорною душонкою і без яєць!", - заявила Ілона.

Вона розповіла, що втратила будинок, втратила роботу і втратила близьких за духом народ.

Ілона Гвоздева. Фото: Instagram
Ілона Гвоздева. Фото: Instagram

"У мене крім сім'ї нічого не залишилося, будьте впевнені, ми переможемо і коли ми це зробимо, частину свого квітучого життя я покладу на те, щоб ви ніколи більше не потрапили до України, не отруювали наших людей своєю кривавою творчістю і були ізгоями для всіх українців і всі українці, які співпрацюватимуть з вами до кінця днів. У мене тепер своя війна".

Також Ілона відмітила перших у списку - Тетяну Денисову, Василя Козаря, Мігеля, Анну Теслю, та Сашу Селіванову. Та підкреслила, що це лише перші у її списку.

Підписники підтримали Ілону.

"Як гарно сказано, адже більше не можна бути у "неполитике" навіть мистецтву та творчості, коли гинуть діти! З нами правда, перемога вже близько🇺🇦. Слава нашим Героям ЗСУ", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, поки "Холостяк" Міша Заливако сміється над Лукашенком, Анна Богдан ридає від бомб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана попередила світ, що путін не задовольниться Україною і піде далі.

Також "Знай.ua" писав, що Михалков порахував траєкторію польоту "заражених птахів-бандерівців".