Телеведучий Володимир Остапчук, який залишився в Києві обороняти місто від російського окупанта, зворушив привітанням сина Евана з днем народження.

Відомий телеведучий записався у тероборону, і вже не так часто розміщує історії на своїй інстаграм-сторінці. Але цього разу зробив вийняток, адже його сину Евану виповнилося 4 роки. Володимир розмістив розмову з маленьким синочком, у якій назвав російських окупантів монстрами, які вдасться перемогти українським козакам.

"Сина, цей монстр набагато гірший. І цих монстрів багато. Погані дяді з росіі напали на нас. І літачки в небі, які ти чув і біг до вікна — це погані, дуже погані літачки…", - написав Остапчук.

З розмови ведучого стало зрозумілим, що колишня дружина телеведучого з дітьми виїхала у безпечне місце. Тому Володимир спокійний та не переживає за своїх дітей. Це йому дає сил та мужності боротися з ворогом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я хочу на ручки, папа", - попросився Еван. Тоді Володимир відповів: "Ти завжди в мене на ручках. Де б ти не був".

Також до дня народження Володимир розмістив відео з пологового будинку де синові виповнився рік. Щасливий татусь тримає малюка, який солодко заснув у тата на грудях.

"До речі, Евану на відео - 1 день" - зазначив Володимир.

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona запропонувала Лукашенку самому приїхати воювати в Україні за путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Чернігові загинув 24-річний український актор і звукорежисер Павло Єременко.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" оживила Шевченка, Франка та Лесю Українку, вірш про війну прочитали українські класики в аніме.