Лобода завела собі телеграм і тепер розповідає в ньому, як допомагає українцям, які потребують допомоги.

Світлана Лобода написала, що їй наплювати на будь-які списки, які нібито стали створювати, хто патріот, а хто не патріот. Однак в реакціях під її постом немає можливості Додати 👎, 🤮 і 💩. Тільки смайлики схвалення.

По всій видимості Світлана вирішила створити свою реальність, де її всі хвалять.

У пості вона написала, що з початку бойових дій її офіс перекваліфікувався у волонтерський штаб. Варто сказати, що так і не зрозуміло, де знаходиться її офіс, і яким чином вона стала волонтером. Однак Світлана написала, що українців сотні і тисячі біжать залишаючи все, що у них було.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Однак співачка пише:

"Я щохвилини надаю всебічну допомогу в їх роботі і роблю все, що від мене залежить, щоб кожна людина змогла отримати хоча б предмети першої необхідності.
Я знаю, що сьогодні все частіше з'являються всілякі "списки", в яких людей знову намагаються розділити за принципом"добрий ти, щоб бути патріотом". Так ось я вам скажу: мені наплювати на ваші списки! Рада, що у вас є час цим займатися ... а я піду витрачу ще пару мільйонів гривень на закупівлю памперсів і сумішей для дітей, які вмирають з голоду!",- написала Лобода.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка записав кліп у підвалі - слова залишаться в серці кожного українця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко показала реакцію всього світу на фашиста-путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода показала паспорт України у відповідь на звинувачення.