Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча поділилася з шанувальниками словами свого чоловіка. Дзига показала стан, коли їй доводиться мати діалог з росіянами.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка раніше публікувала кадри зі своєю сім'єю, і розповідала про життя. Зараз же вона продовжує висвітлювати правду про російське вторгнення, і допомагати людям, які цього потребують.

У новому пості вона опублікувала звернення свого чоловіка Анатолія Анатоліча, і підписала його наступним чином:

"Мій стан, коли я розмовляю з російським світом".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Анатолій Анатоліч у своєму ролику вирішив розповісти, як працює російська пропаганда, і чому мирним жителям складно повірити в щось інше. Не в те, що їм говорять по телебаченню кожен день протягом останніх 20 років.

"Уявімо, зустрічаєте ви звичайного російського, і бачите, що у нього на лобі пеніс. І ви йому говорите:"слухай, у тебе член на лобі намальований". Він каже вам: "Ну не знаю, ну я не вірю. Щас стільки інформації-намальований, не намальований - я не знаю. По телевізору інше говорять. У нас вийшов закон про фейки, нам не можна говорити про "член на лобі". Можна говорити "спеціальний малюнок на лобі" - жартує телеведучий.

Такий ролик зібрав багато позитивних реакцій серед українців, їх потішила ця ситуація. Але ж саме прикре, що саме так і поводяться жителі сусідньої з нами країни.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Вікторію Булітко з "Дизель шоу" розлютив Нова маячня росіян, від якої плавляться мізки

Раніше повідомлялося, що в Україні затримали російського полковника: був у нижній білизні та шкарпетках ЗСУ

Також, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну