Відомі гумористи та друзі Володимира Зеленського Євген Кошовий та Олександр Пікалов, записали новий гумористичний випуск Байрактар News, у якості нового формату "Кварталу 95".

Євген та Олександр зробили огляд новин про війну, з гумором розповівши про те, що відбувалося з перших днів нападу окупантів. Свій випуск гумористи запустили у Instagram.

Почали хлопці гурморити "перевіркою" на українськість: "Кропивницькі паляниці зі смаком полуниці продаються у крамниці біля Укрзалізниці".

Далі вони розповіли про здобутки повітряних військ України, та про те, кого готують Україні в якості бажаних політиків, трохи жартів про Царьова, Януковича та Лукашенко".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарі гумористи написали "Друзі, наш перший випуск Байрактар NEWS зібрав на фейсбуці більше півтора мільйони переглядів менше, ніж за добу! Ми дуже раді, що наша програма допомогає вам впоратися з тривогою та надає сил боротися з ворогом на всіх фронтах!"

Вони похвалилися що Пікалов записував програму вже несучи службу у теробороні, а Євген Кошовий працюючи волонтером.

"Байрактар NEWS - це наша гумористична зброя!", - заявили гумористи.

Нагадаємо, раніше потенційний наречений Наді Дорофєєвої Позитив втратив дорогу людину на війні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", друг Зеленського Євген Кошовий показав обстріл Європи, втекти не вийде нікому

Також "Знай.ua" писав, що Валерій Жидков з "Квартала 95" у непрості часи підтримав українців потрібними словами.