Відома модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик розповіла, як переживає війну росії проти України. Красуня також розповіла, де зараз знаходиться.

Про це Таня Брик розповіла на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Українська модель зізналася, що зараз перебувати в Ірландії. Однак вся її сім'я досі в Україні, тому вона сильно переживає за них.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Дуже багато повідомлень приходить від підписників і від друзів з питаннями, де я і що зі мною. Друзі, я в порядку. Я в Ірландії. Я досі в шоці від усього що сталося за останні тижні. На жаль, мені довелося залишити свою сім'ю в Україні", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще


Таня Брик зазначила, що весь час стежить за ситуацією в Україні, і досі звинувачує себе, що їй довелося залишити свою сім'ю.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Для мене зараз існує тільки 2 чату - з мамою і з татом. Я досі дуже звинувачую себе що залишила їх і поїхала. Я з ранку до ночі читаю новини і тримаю зв'язок з сім'єю. Психологічно зараз дуже важко, але я вірю що зовсім скоро я повернуся в улюблену Україну", — підсумувала Таня Брик.

Скріншот поста Тані Брик
Скріншот поста Тані Брик

Нагадавши, Олена Кравець з "Квартал 95" показала, хто може закрити небо над Україною, якщо не НАТО. Артистка пожартувала на тему, Хто ж зможе закрити небо над Україною

Раніше Знай писав, Слава Дьомін "закував" Лукашенка в психлікарні через його божевілля: "це точно не війна". Телеведучий пожартував, запхавши Лукашенка на ліжко для особливо "буйних"

Також Знай повідомляв, Наталка Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу: "сильною, як ЗСУ і маріупольці". Актриса сховалася від війни в Карпатах