Після того як в росії заблокували Instagram багато зірок перейшли в Telegram. Не став винятком і Максим Галкін, що перебуває зараз разом з Аллою Пугачовою і дітьми на відпочинку в Ізраїлі. Там він публікуємо різні новини і свої думки щодо тієї чи іншої теми.

Цього разу Максим Галкін вирішив нагадати фанатам про свій виступ за 1999 рік. Тоді напередодні відходу Бориса Єльцина з поста президента Росії він виступав перед величезною публікою, зокрема перед його дружиною та володимиром путіним. У своєму виступі він зазначив:"Історія показує, що все треба робити вчасно, і правду писати, і гонорари віддавати".

Максим Галкін. Фото: ТСН
Максим Галкін. Фото: ТСН
Максим Галкін. Фото: ТСН

"1999 рік будинок Кіно, 100-річчя журналу "Вогник" за місяць до зречення Б. Н.Єльцина. У залі Наїна Єльцина та в.о. прем'єр-міністра В. В. Путін. Залишу це тут. Особливо в цьому відео хороший фінал", - підписав публікацію комік.

На відео можна побачити, як Максим Галкін пародіює Бориса Єльцина, завершуючи свій виступ словами:

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Я дуже радий, що Ви ось так тут сьогодні зібралися повеселитися. Треба веселитися, тому що найближчим часом, мабуть, більше приводів для веселощів не передбачається", - зазначив він.

Нагадаємо, Максим Галкін розповів, як порвав штани посеред виступу і показав все: "я чую дикий хрускіт". Гуморист розповів Івану Урганту про курйозний момент під час виступу.

Раніше Знай писав, засудили війну Путіна з Україною: Пугачова, Галкін, Земфіра і Литвинова покинули РФ. Самі знаменитості на даний момент нічого не повідомляли і не коментували

Також Знай повідомляв, Максим Галкін зловив Аллу Пугачову і дочку на гарячому-намагалися приховати від батька: "другий головний талант"