ФІФА дискваліфікувала Росію з відбору на ЧС-2022, а УЄФА забанив російські клуби у єврокубках.

Проте у росії заявили, що подаватимуть заявку на проведення чемпіонату Європи 2028 та 2032 року. УЄФА підтвердило заявки Великої Британії та Ірландії, Росії та Туреччини до проведення турніру 2028 року.

російські клуби та національні команди наразі призупинені ФІФА та УЄФА через вторгнення країни в Україну.

Прем'єр-міністр Великої Британії Джонсон заявив у четвер, що інтерес Росії до проведення Євро-2028 "за межами сатири" і "за межами розуміння". Він також запропонував Україні провести турнір замість цього.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я думаю, що ідея проведення в Росії будь-якого футбольного турніру чи будь-якого культурного заходу прямо зараз виходить за рамки сатири. Найкраще було б, щоб усі російські збройні сили негайно вийшли з України і, звичайно, передали їм турнір".

Борис Джонсон заявив, що не уявляє, чи зможе хтось серйозно розглядати їхні заявки.

Наразі ФІФА та УЄФА призупинили дію російських клубів і національних збірних до розгляду скарги Футбольного союзу Росії до Спортивного арбітражного суду.

Очікувалося, що Великобританія та Ірландія будуть єдиними претендентами на проведення футбольного турніру, але Туреччина та Росія також висунули свої кандидатури.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик готовий "втекти" з України під час війни заради бою з Джошуа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", олімпійська чемпіонка Дар'я Білодід розповіла про ранок 24 лютого, жила поруч з бойовими діями.

Також "Знай.ua" писав, що біатлоністка Анастасія Меркушина стала частиною ЗСУ.