Британська актриса, володарка премій "Золотий глобус" і "Еммі", номінантка на "Оскар" Розамунд Пайк взяла участь у протесті проти російського вторгнення в Україну #StraightFromTheFrontline, який відбувся 20 березня в Лондоні біля посольства Росії. Про це повідомляє deadline.
Розамунд Пайк вийшла на мітинг, організований Клубом журналістів Frontline, які протестували проти вбивства журналістів окупантами. Зірка зазначила, що світу потрібна правда і закликала припинити вбивства журналістів, у тому числі тих, хто працює в Україні і намагається донести правду про російську агресію.

Розамунд Пайк. Фото: скрін youtube
Розамунд Пайк. Фото: скрін youtube

"Журналісти доносять нам правду. Вони свідчать про те, що відбувається насправді, і висвітлюють це без упередженості. За цю правду їх часто вбивають, це відбувається по всьому світу, і зараз це відбувається в Україні. Журналістів переслідують, а кажуть, що вони страждають через нещасні випадки, щоб ми повірили в це. Над головами ми тримаємо зображення людей, убитих за останні 2 тижні. Це має припинитися, тому що нам потрібні історії, світу потрібна правда", - сказала зірка.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце: "Не перестаю захоплюватися".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще