Телеведучий Володимир Остапчук поїхав у село до батьків і зняв кумедний ролик, який дуже повеселив українців у нинішніх реаліях. Він посміявся з російських окупантів та їх символіки. Відео він опублікував у соцмережі instagram.

Володимир Остапчук вирішив підняти настрій українцям у цей непростий час. Він поїхав у село до батьків і зняв кумедний ролик, який вкрай схожий на реальність, в якій зараз доводиться жити.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Так, в кадрі двері з забитими дошками у формі літери "Z", яку малюють на своїй техніці російські окупанти. Він вирішив відкрити двері і перевірити, що за нею. Всередині опинилися дві свині, яких телеведучий назвав полоненими. Спостерігаючи за поведінкою російських окупантів в Україні можна зробити висновок, що вони дійсно справжні свині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Я зараз у батьків в селі і знайшов двері з цікавим символом. Цікаво, що за ними. Ага, полонені", - коментує те, що відбувається телеведучий.

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Марічка Падалко на кілька днів втратила зв'язок з чоловіком: "Хочу зараз просто почути". Телеведуча розповіла, що кілька днів не могла зв'язатися з чоловіком. Серце скажено билося.