Донька зірки популярного серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна розповіла про самопочуття своєї мами, яка бореться з онкологією.

Про це Анна Заворотнюк розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життя стежить 215 тисяч осіб.
Анна Заворотнюк активно веде свою сторінку у соцмережі, тому часто ділиться з підписниками новими фото, відео чи цікавими подробицями з життя. Цього разу донька знаменитості вирішила більше поспілкуватися з фанами, тому вирішила відповісти на їх питання.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

Одна з шанувальниць поцікавилася в Анни, як почувається її мама Анастасія Заворотнюк. Нагадаємо, що у жовтні 2018 року актрисі діагностувала гліобластому — пухлину головного мозку. Весь цей час знаменитість бореться з тяжким недугом, а родина не часто афішує подробиці про її стан.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

"Мама потихеньку, але самі розумієте хвороба така... дуже страшна, і небезпечна. Але вона боєць у мене. Я впевнена, що вона з усім впорається. Вона справжня розумничка. Дякую, що питаєте", - зазначила Анна Заворотнюк.

Нагадаємо, поки українці гинуть під кулями, дочка онкохворої Заворотнюк Анна переживає через свою зачіску: "Довге або каре?" Актриса не розповідає підписникам про війну

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, дочка онкохворої Заворотнюк Анна влаштувала відпустку на Таїланді, промовчавши про війну в Україні: "Навіть не думала"

Також Знай повідомляв, донька "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк показала справжнє обличчя: називала жінок "курками" і кричала на весь аеропорт