Відома співачка, Народна артистка України Наталія Могилевська подякувала своєму колезі Дмитру Монатіку. Допомога артиста врятувала життя дорогої для неї людини.

Про це Наталія Могилевська розповіла на своїй сторінці у популярній мережі ТikТok.

Наталія Могилевська розповіла, що її колега Діма Монатік робить все можливе, аби допомогти українській армії. Нещодавно артист придбав для військових у Сумах бронежилети, і один з них врятував життя дуже близькій для Могилевської людини.

Наталя Могилевська, скріншот
Наталя Могилевська, скріншот

Артситка подякувала Монатіку, адже саме його допомога врятувала близьку для неї людину від ворожих пуль російської армії

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Діма Монатік. Сердечна ти моя людина, хочу тобі подякувати за те що ти придбав хлопцям у Сумах бронежилети. І сьогодні один з твоїх бронежилетів врятував життя неймовірно сердешному, доброму, теплому, коханій мені людині - нашому техніку, звукорежисеру Володі Балєву. В нього прилетіло кілька куль. Дякую тобі величезне, він залишився живим. Діма, спасибі", - зазначила Наталія Могилевська.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України та почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після цього на всій територію України президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан.

@muzvar_ua

Ось така справжня підтримка у нашому шоу-бізнесі🇺🇦і врятоване життя! #могилевська #монатік #українапонадусе

♬ Доля моя - Місяць - Наталья Могилевская

Нагадаємо, путін згадав "цькування" творця Гаррі Поттера, але отримав від неї різку відповідь через Україну: "Краще не..."

Раніше Знай писав, Потап показав, наскільки російським дружинам і матерям "плювати" на своїх чоловіків і синів: "Немає слів"

Також Знай повідомляв, Сергій Притула показав новітні дрони для воїнів ЗСУ: "Спустошує гаманці"