Актриса з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна поділилася на своїй сторінці в instagram роликом, на якому жінка в Росії каже, що у її країни вже немає майбутнього. Зірка зазначила, що зомбувати все-таки вдалося не всіх.
За даними опитування 71% росіян підтримують війну проти України. У рф збираються багатотисячні мітинги на підтримку Путіна і його злочинів. Все це результат багаторічної роботи пропаганди. Але як виявилося зомбували не всіх росіян і залишилися ті хто розуміє весь жах того, що творить Кремль.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Катя Нікітіна показала ролик з росіянкою, яка розуміє, що для її країни вже все втрачено.

"Не всіх ще встигли зомбувати: "Цукор нас не врятує... в країні, де трагедією здається закриття" Макдональдса", а втрата свободи нічого не означає, майбутнього немає". Коли ж весь ваш народ зрозуміє???,- написала актриса.

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, Андрій Хливнюк з групи "Бумбокс"потрапив під мінометний вогонь і звернувся до росіян: "ось з якими нацистами ви воюєте". Артист під час мінометного обстрілу отримав поранення.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце: "Не перестаю захоплюватися". Співак поділився видовищним відео про Україну, тим самим висловивши впевненість, що перемога на нашому боці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще