Українська співачка Наталя Валевська виступила на телебаченні і розповіла про своє волонтерство, та про те, як разом із колегами по шоу-бізнесу наближає перемогу України у війні проти росії.

«Друзі, нещодавно відбувся ефір на каналі @d1_newsdp. Говорили про нашу нову реальність, про головні речі», - розповідає виконавиця.

Вона поділилася враженнями від першого день вторгнення рф, свої емоції та почуття від пережитого. Про те, як разом із волонтерами та місцевою владою вона допомагає бійцям ЗСУ, Тероборони, біженцям та всім іншим людям, яким потрібна допомога у цей скрутний час.

Крім того, Валевська поділилася розповіддю про те, як разом із Сашком Педаном та Дядьою Жорою провідувала поранених захисників у лікарні. За її словами, вони отримали величезний заряд позитиву та віри у перемогу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Це величезна любов… В першу чергу, до України. До всього, що відноситься до слова «Україна» і «перемога»… Вони вже готові повертатися в бій», - стверджує вона.

Також співачка розкрила свої плани на найближче майбутнє, заплановані виступи для біженців та інші заходи. Не обійшла увагою вона і мовчазну або проросійську позицію деяких українських артистів.

«Не можна так, з боку наших співвітчизників, які представляють культуру… Мовчать або говорять «ми за мир», не висловлюючи свою позицію, що в Україні гинуть жінки, діти, чоловіки, літні люди… Всі, хто зараз мовчить – на їхніх руках кров. Але вони, мабуть, іншої думки… Не можна мовчати. Маючи величезну армію прихильників, треба кричати про те, що відбувається», - каже зі сльозами на очах Валевська.

Скрін, відео Наталія Валевська
Скрін, відео Наталія Валевська

«Я вірю всім серцем в нашу перемогу, Україна встоїть, незважаючи ні на що», - впевнена співачка.

Нагадаємо, Діма Монатік врятував близьку для Наталі Могилевської людину, артистка ледь стримала сльози: "Прилетіло кілька куль".

Раніше Знай писав, Потап показав, наскільки російським дружинам і матерям "плювати" на своїх чоловіків і синів: "Немає слів"

Також Знай повідомляв, Сергій Притула показав новітні дрони для воїнів ЗСУ: "Спустошує гаманці"