Крутоголов показав улюблений мульт свого молодшого сина, про синій трактор.

На сторінці у Instagram гумориста з "Дизель Шоу" Єгора Крутоголова з'явився уривок невеличкого мультика про танк, який тягне трактор. Гуморист зазначив, що його молодший син полюбляє синій тракторець. Тепер він набув нового значення, адже тягне трактор з символом "Z".

"Мій молодший син Макс — фанат синього трактора, а тепер він ще й український! Все буде Україна", - написав комік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Мультик сподобався аудиторії Єгора, багато відгукнулися у коментарях, написавши про це.

"Моя доця с твоїм сином на одній хвилі", "Це шедевр", "Це дуже смішно", "Мій племінник раніше його любив, а зараз його люблю", "О, і у мого синочка теж", "Він коханий у всіх у кого є малявка", "У мене дочка теж фанатка синього трактора, тепер і я", - написали шанувальники.

Мультик створено за мотивами відео, у яких українські аграрії танками розтягували російську техніку - розбиту або просто залишену окупантами, та продовжують це робити, адже попереду польові роботи, і залізяччя заваджатиме робити посівну в Україні.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова пояснила, чому не потрібно сумніватися в перемозі України.

Також "Знай.ua" писав, що дівчата жартома придумали Теронлифанс та зібрали ЗСУ понад 5 млн гривень.