Вже більше місяця Україна войовничо протистоїть російській армії, яка, в свою чергу, довела, що знаходиться зовсім не на "другому" місці за своєю потужністю.

Десь стільки ж триває і переселення тисяч і сотень тисяч росіян, які не згодні з путінським режимом, все ж будучи його мовчазною частиною. У рф закриваються зарубіжні ресторани швидкого харчування, магазини одягу і багато-багато іншого. З ринку йдуть десятки різних компаній. І, почасти, через це біжать люди. Одні з таких - зіркове сімейство Алли Пугачової і Максима Галкіна, які все ж запевняють, що це тимчасово і з важливої причини - для лікування.

Алла Пугачова. Фото: Instagram
Алла Пугачова. Фото: Instagram

Зараз же з'явилася інформація, що 22 березня 2022 року, поки їх сімейство знаходиться в Ізраїлі, в Москві було зафіксовано ДТП за участю автомобіля Mersedes Алли Пугачової (за кермом був її особистий водій) і ГАЗ. Водій другого транспортного засобу, асенізаторської машини не поступився дорогою, порушивши правила дорожнього руху на перехресті. Благо ніхто не постраждав.

Відео з місця аварії немає, зате є знімок Алли Пугачової, Галкіна та їхніх дітей в Кейсарії, де живуть відомі ізраїльські телезірки та адвокати. Там вони орендують будинок і ніхто їм не повірив, що зовсім скоро вони вже повернуться.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Алла Пугачова, Максим Галкін, їхні діти, фото: Telegram
Алла Пугачова, Максим Галкін, їхні діти, фото: Telegram

Нагадаємо, "Як я сумую за нами, Аня!": Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав справжнє обличчя?

Як повідомляв "Знай.ua", Надю Дорофєєву оточили красунчики, один навіть встав на коліно: Дантес цього "не помічає"

Знай.ua писав, Сергій Жадан показав свого товариша, що потрапив під обстріли - українців нічим не злякаєш: "Бадьорий, сильний, стрибає"