Учасниця "Майстер Шеф Битва сезонів" Катерина Велика приєдналася до волонтерів і в цей непростий час допомагає людям їжею, одягом і всім необхідним. Про це розповіли на сторінці masterchefstb в instagram.

Катерина Велика та її чоловік долучилися до волонтерів та допомагають людям, які постраждали через російське вторгнення. За весь час з початку війни їм вдалося зібрати 7 мільйонів доларів. За словами Катерини працювати доводиться багато, але це дає свої плоди.

Катерина Велика. Фото: скрін youtube
Катерина Велика. Фото: скрін youtube

"Ми працюємо з ранку до ночі, збираючи гроші по всьому світу на Unchain Fund для підтримки нашої армії. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 7 млн. доларів на допомогу Україні. Майже три з них ми вже роздали. Найбільші блокчейн-компанії співпрацюють з нами, купуючи медикаменти, пальне і т.д. Нас підтримали багато компаній, включаючи Near, Harmony, Whitebit, Tron, Celo та ін", - поділилася Катерина.

Катерина Велика зазначила, що зараз проти окупантів борються не тільки ЗСУ, а й прості українці, тому перемога неминуча.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Нашу віру в перемогу дуже зміцнює, як вся країна об'єдналася. Ми працюємо всі разом: хто стріляє, хто подає патрони, хто купує одяг. В даний час воює не тільки армія, а й вся Україна. Думаю, саме так, разом, ми переможемо!",- написала вона.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала, який вирішив здатися в полон: всьому виною дітки з Маріуполя.

Також ми писали, зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя після бомбардувань:"щоб світ бачив правду".

Нагадаємо, Настя Каменських збунтувала білорусів і їх військових, щоб піти проти Лукашенка: "Позбутися тиранії".