Актор і зірка серіалу «Кріпосна» Тарас Цимбалюк поділився цікавими думками зі своїми глядачами, опублікувавши відповідний пост на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зокрема, Цимбалюк звернувся до тих співвітчизників, які вирішили шукати прихистку за кордоном, тікаючи від війни в Україні. Його обурила поведінка деяких громадян, які дозволяють собі щось вимагати у волонтерів на кордоні, замість того, щоб подякувати за приділену увагу.

«Друзі, нам, українцям, потрібно завжди залишатись людьми. Мені болісно читати, бачити і чути, як дозволять себе вести наші деякі біженці за кордоном. Думаю, зараз все повинно відбуватися тільки через призму вдячності. Ви навіть не уявляєте, наскільки нам наші західні сусіди пішли на зустріч, жертвуючи своєю економікою, звичним комфортом і тд», - звернувся до українців Цимбалюк.

Наприклад, пише актор, деякі громадяни дозволяють собі обурюватися через побутові незручності і «обсцикають газони на кордоні».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка
Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка

«Якщо колона польських волонтерів, приймаючи вас в свою країну, безкоштовно роздає воду, ви просто не маєте права дозволяти собі подібне : «а що, газованої води немає?» , «а коли нас будуть «кормить»? «і шо це, ми вшістьох будемо жити в двох кімнатах?», - просто позорище. Тому, коли люди починають штовхатися в чергах, обсцикати газони біля кордонів, бо черга в 15 чоловік, - це занадто. Подумайте що ви принижуєте не тільки себе, а і всю нашу країну», - впевнений Цимбалюк.

Нагадаємо, що подруга Зеленського Олена Кравець з "Квартал 95" оживила Шевченка, Франка та Лесю Українку.

Читайте також, що Тіна Кароль виступила в Польщі з 7-річною дівчинкою з київського бомбосховища.

Крім того, Тарас Цимбалюк показав, як українці домоглися свободи у світі XIX століття: "Потрібно, щоб нас чули".