На сторінці у Instagram "Дизель Шоу" з’явився анонс інтерв’ю гумориста Єгора Крутоголова.

Зокрема, комік та керівник "Дизель Шоу" розповів про те, як його життя змінилося після повномасштабного російського вторгнення до України, і чому він опинився в екстремальній близькості до фронту.

«Тепер я — лютий комік, який розмовляє українською і ненавидить русню», - зізнається Крутоголов.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

«Про ймовірне повномасштабне вторгнення росії в Україну говорили чимало. Але ніхто до останнього в це не вірив, зокрема й художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов @dizelmano. Ми спитали актора, де його застала війна, як він живе за 15 кілометрів від фронту та як організував свій — гумористичний фронт», - розповіли у "Дизель Шоу".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

«Закінчиться війна, і буде у вас мільйон не придуманих, а взятих із життя нових, запаморочливих жартів», «Молодець - я знала, що ви зможете», - підтримали рішення гумориста українські глядачі.

Нагадаємо, раніше Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" засадив окупантів у мультяшний танк і змусив бекати: "Хто там у нас". Українські трактористи, які розтягують військову техніку рф - стали мемом та символом українських аграріїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова пояснила, чому не потрібно сумніватися в перемозі України. Полякова зазначила, що бути людиною, це означає мати віру. Віру в Бога, себе, свій народ, дружбу або любов. Кожен з нас вибирає ту віру, яка його підтримує і рятує.

Також "Знай.ua" писав, що дівчата жартома придумали Теронлифанс та зібрали ЗСУ понад 5 млн гривень.