Відомий український виконавець Володимир Дантес розповів, як допомагає українцям в цей непростий час і закликав кожного по можливості давати притулок, тим хто втратив будинок. Про це він заявив у сторіс на своїй сторінці в instagram.

Володимир Дантес закликав українців допомагати другу в цей складний період і надавати житло тим, хто його потребує. Він зізнався, що також надає притулок людям, адже під час війни чужих сімей не буває.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"Всім привіт. Зараз дуже багато людей змушене залишають свої будинки і переміщаються в більш безпечні регіони. Якщо у вас є можливість надати притулок сім'ям, то робіть це. Тим більше, що держава зараз підтримує. Є крута ініціатива. Я далі прикріплю файл, що ви можете зробити, щоб після отримати компенсацію. Чужих сімей зараз не буває. Я вірю, що кожен з українців може і хоче допомагати кожному з українців. Люблю вас", - сказав Дантес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Дантес заявив, що віддав свій автомобіль волонтерам, щоб вони розвозили гуманітарну допомогу жителям столиці.

"Знаю, що знайдуться ті, хто запитає: "Вова, що ти робиш, ти надаєш притулок?". Так, друзі, У мене постійно хтось зупиняється. І що я ще зміг зробити? Наприклад, я віддав свою Tesla друзям волонтерам і зараз вона розсікає просто по Києві. Робимо, що можемо", - зазначив співак.

Раніше Знай писав, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "Борються з бойовими качками і чайками".

Також ми писали, Юрій Горбунов показав безрадісне майбутнє Росії і Путіна після вторгнення в Україну: "Кожен дорого заплатить...".

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як влаштувалася в Італії:"День перетворився на свято".