На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель студіо" Вікторії Булітко, з'явилася нова зворушлива публікація, присвячена справжнім Героям нашого часу - Збройним силам України.

На опублікованій нею світлині – напис «ЗСУ», в якому перша буква «З» стилізована під покладену на бік емблему міжнародної мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's. Нижче наведено лозунг фастфуду, який виглядає дуже доречно в цьому випадку – «Я це люблю».

Весь плакат виконано на тлі кольору хакі, а сам напис - яскраво-жовтий, як і належить логотипу зазначеної компанії.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

«Слава ЗСУ 🇺🇦 Все буде Україна», - підписала світлину акторка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Ми їх всі любимо», «Креативно», «Слава Украине, слава ЗСУ, слава Богу», - пишуть у коментарях читачі сторінки Булітко.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Разом із тим, під публікацією також безліч коментарів від російських ботів, які намагаються усіляко деморалізувати українців і принизити честь українських військовослужбовців. Однак їхні слова не варті уваги.

Нагадаємо, раніше Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як розважаються в окопах українські воїни: "Наші хлопці найкрутіші!" Вікторія Булітко показала силу українських воїнів, навіть в окопах із музикою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя після бомбардувань.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук показав, як приймають переселенців на заході України.