Христина Горняк - дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, засумувала за Києвом і присвятила цьому почуттю свій допис.

Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram, де за її життям і подорожами спостерігають 102 тисячі осіб.

«Це я дивлюсь вже в сторону Києва, ще трошки і відчуваю, що буду знімати вам сторіз у своєму дзеркалі! Юху! Сьогодні якось надія стала ще міцнішою! Як ви там, мої любі?», - поцікавилася Христина.

Скрін, Instagram Христина Горняк
Скрін, Instagram Христина Горняк

Вона опублікувала знімок, на якому позує в рожевій сорочці в смужку і джинсовому кардигані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Яка там четверта стадія від Арестовича? Дійсно, відчувається надія на вже дуже швидку перемогу, що десь ось-ось вона поряд. Ми повернемося в свої домівки, відбудуємо все що булу знищено і заживемо нашим щасливим, світлим, мрійливим життям! І що точно для себе вирішила, що нічого більше не буду відкладати на потім», - зізнається одна з читачок сторінки.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

«Наш Київ тримається, декілька днів тому повернулися додому. Весь в блокпостах, серце стискається, але не перестає вірити в Перемогу», «Дуже хочеться додому... але у наш рідний Харків попадемо мабуть пізніше трішки, ніж наші друзі у Київ... Але ж то відвідати столицю ніколи не пізно, поїдемо на Харків через Київ», - діляться українці.

Нагадаємо, Міла Куніс в обтягуючій сукні засліпила планету на церемонії "Оскар-2022": не забула про рідну Україну

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська зізналася, про що мріє щоранку з закритими очима: "Як в дитинстві..."

Знай.ua писав, дружина Володимира Остапчука схопилася за ногу злодія, який тікав з вкраденим: "Смілива така".