Відома телеведуча і журналістка, блогерка Маша Єфросініна, яка з початком російської агресії зайняла активну проукраїнську позицію та виборює її на всіх фронтах, висловилася щодо наболілих українських питань.

Наразі у сторіс на своїй сторінці в соцмережі Instagram Єфросініна поділилася дописом про те, як не стати жертвою торгівлі людьми під час втечі за кордон.

Додамо, що наразі українські жінки та діти тікають за кордон від російської агресії, та є легкою здобиччю для торгівців людьми. Тому важливо бути уважним та обережним, нікому не передавати свої документи та дбати про тих, хто перетинає кордон разом із вами.

Крім того, Єфросиніна опублікувала статистику із кількістю дітей, загиблих в Україні від рук російських загарбників. Наразі станом на 30 березня загиблих дітей - 145, поранених - 222 особи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Нііі, красовські-симоньяни-соловйови, канделакі, це ми вас спалимо своїми прокляттями за кожну вбиту дитину», - емоційно прокоментувала дані статистики телеведуча, яка наразі займається волонтерською діяльністю.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Маша Єфросініна потрапила у список ворогів росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна емоційно відповіла Путіну на "взяття" Києва за 2 дні: "Сьогодні рівно місяць". Маша Єфросініна нагадала, що сьогодні місяць нападу росії на Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Стоцька похвалилася перед шанувальниками обновочками в той час, як на її батьківщині, в Україні йде війна.