Російський реп-виконавець Face, який прийняв рішення покинути Росію після початку війни проти України дав інтерв'ю відомому журналісту Юрію Дудю. Повне інтерв'ю можна подивитися на youtube-каналі "вДудь".

Репер Face заявив, що йому соромно за дії росіян. Він не підтримує те, що відбувається зараз в Україні.

Fасе. Фото: скрін youtube
Fасе. Фото: скрін youtube

"Я не можу скасувати той факт, що я росіянин. Я не пишаюся цим, але я не можу скасувати. Я не соромлюся глобально. В даний момент мені соромно за дії всіх громадян Росії, в тому числі і мене. За те, що відбувається зараз. За те, що кожен з нас міг зробити більше. Я знаю, що я особисто міг зробити більше. Глобально я взагалі не вважаю, що нація це щось означає, Тому що це як пишатися, що мій тато - це мій тато. Ти нічого для цього не зробив. Пишатися потрібно тим, що ти сам зробив", - сказав Виконавець.

Репер зізнався, що ні краплі не шкодує, що виступив проти війни і підтримав Україну. Це рішення викликає у нього лише гордість

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, і я зробив це з гордістю. Я був щасливий від цього поста і я зараз щасливий. І буду щасливий, поки я буду дихати. Тому що я дав собі в першу чергу зрозуміти, що я - людина", - зазначив Виконавець.

Також він висловився про осіб, які намагаються триматися "поза політикою" і не говорять про кровопролитну війну в Україні, яку почав Путін.

"Всі відомі люди, які мовчать зараз, вони у мене викликають засмучення. Ще більше засмучення у мене викликають два типи людей, як у пісні одного білоруського артиста (Макс Корж). Перший - це»коти Леопольди". Ось ця їх х**ня в дусі "аби не було війни. Війна це погано". А хто винен б**дь, ми говорити не будемо «але аби не було війни / хлопці, це жахливо / давайте жити дружно / давайте не ср*ти один одного в коментах / не будемо русофобами". Другий - це ті, хто висловлюється «за»", - сказав він.

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".