МастерШеф показав роботу волонтерів-кухарів, які змінили високу кухню на польову, та годують українську надію - захисників ЗСУ, тероборону та інші підрозділи.

В Instagram гастрономічного шоу "МастерШеф" з'явився пост-вдячність для українських волонтерів, які допомагають та ведуть українські ЗСУ до перемоги. Це кухарі, які раніша брали участь у проєкті, тепер стали волонтерами.

"Хочемо висловити слова подяки дуже багатьом небайдужим людям — волонтерам, які об'єдналися заради нашої з вами перемоги. Дякуємо всім, хто годує ЗСУ, ТРО, лікарні, пологові та дитячі будинки", - написали у пресслужбі МастерШеф.

У дописі згадали всіх, хто віддає свої сили для спільного блага українців. Згадали тих, хто допомагає перселенцям, і тих, хто працює у гарячих точках. Зазначають, що тисячі закладів харчування стали волонтерськими штабами. Щодня кожен працює невпинно, безстрашно, самовіддано. 24/7 вони видають нечисленну кількість порцій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також в відео, прикріпленого до допису показана робота людей, які постійно дбають про смачні та свіжі страви для українців.

В дописі навели слова однієї з учаснить шоу:

"Ми більше не готуємо високу кухню. Нам не потрібні жодні нагороди та премії. Нам треба тільки Україна та перемога", — написала Елеонора Баранова.

Нагадаємо, раніше Ольга Цибульська попросила українців не засмучуватися через проміжкові переговори про мир з росією, особливо тих, хто не має досвіду в дипломатичних місіях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Павлік знайшов, як заспокоїтися і без допомоги Каті Репяхової, яка поїхала за кордон.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик перед поєдинком з Ентонi Джошуа зробив важливу заяву.