Влада Седан — 26-річна молода мама, телеведуча і дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає за "Манчестер Сіті".

З першого дня війни проти Росії вона активно підтримує і воїнів ЗСУ, і волонтерів, і біженців. А зараз вона не змогла не пройти повз російського спортивного телеканалу "Матч ТВ" і його ведучого.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Влада вирішила нагадати, що підтримка України в цій війні є можливість стати на бік правди, миру і поваги до суверенності нашої країни. Це не вибір сторони в "конфлікті", бо як такого "конфлікту" не існує (в ньому винні обидва) - а на Україну напали.

"Ведучий побажав провалу збірної Польщі і особисто Роберту Левандовскі на чемпіонаті світу в Катарі. Він обізвав їх "мерзенними тв*рями". Цікаво, він всі команди Чемпіонату Світу буде так обзивати під час того, як його телеканал транслюватиме мундіаль? Адже ні Білорусі, ні Сирії, ні Північної Кореї, ні Еритреї на Чемпіонаті Світу не буде. А тільки ці чотири країни підтримали Росію на Генеральній Асамблеї ООН", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Телеведуча поставила під сумнів рішення FIFA від 2019 року про дозвіл даному телеканалу трансляції Чемпіонату світу в Катарі. Свої думки під кінець вона закінчила смішним жартом, запитавши - коли ж "Матч ТВ" отримає тендер на чемпіонат з веслування цукру.

Нагадаємо, Юрій Горбунов довів українців до сліз створенням нової сім'ї на фронті: "Хіба війна може?"

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук поділився історією біженки з Маріуполя, яка врятувалася від обстрілів: "Місто, якого немає"

Знай.ua писав, режисер "Не час вмирати" про Бонда мовчки прилетів в Україну на допомогу біженцям: ніхто не знав