Відомий шеф-кухар з шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко закликав українців у цей непростий час побільше жартувати і сміятися, особливо над ворогом. Детальніше про те, як триматися психологічно на плаву, він розповів на сторінці в facebook.

Євген Клопотенко порекомендував українцям більше сміятися, адже гумор допоможе пережити цей складний період поки в країні йде війна.

Євген Клопотенко, скріншот
Євген Клопотенко, скріншот

"Зрозумійте таку штуку: війна фізична, коли танки і вибухи, і психологічна. І бореться з ворогом нації потрібно балансувати в двох напрямках. Провалиться хоча б одне - хана. Вам потрібна здорова голова і працюючі мізки, щоб країну після перемоги відновлювати", - зазначив він.

Щоб пережити війну і втриматися психологічно на плаву Клопотенко рекомендує сміятися з усього, навіть якщо про таке жартувати не прийнято. Він порекомендував знайти "мемне місце сили" і черпати з нього енергію.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Один із способів тримати себе психологічно на плаву - гумор. Тому якщо ви ще немає (боїтеся, соромно, страшно, не прийнято), то смійтеся що є сили. Таке не тільки можна, але треба. О**ренно, коли це жарти навколо поточної ситуації. Це відразу нагорода»батя цьому житті". Бо тоді не ситуація вас нагинає, а ви її. Підійде все, що Вас смішить. Чи то відірвані ніжки ворога у відрі каефсі, то цигани, що віджали техніку росіян. Знайдіть своє місце сили. А потім допоможіть ближньому своєму і коли постите щось про війну, постіть не тільки новини, а й свіжі мемчики. Радити в коментарях мемні джерела або сторінки, де просто дуже смішно – маст. Я знаю, що такого дофіга. І це доказ того, що українці дають ляпас ворогові по всіх фронтах", - написав Клопотенко.

Скрін facebook
Скрін facebook

Раніше Знай писав, "хочу, щоб ти знову посміхався": Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали Дмитра Монатіка з днем народження.

Також ми писали, Олена-Христина Лебідь почала готувати для українців новий сезон "аферистів у мережах": монтує не виходячи з шафи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію".