Відомий український телеведучий, ресторатор, і зірка програми "Зірковий шлях" Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України. Він вирішив захищати рідну Одеси, тому записався в місцеву тероборону.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даніель Салем поділився дуже позитивним відео. Він у рідному місті зустрівся з відомим музикантом і лідером "ВВ" Олегом Скрипкою.

Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот
Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот

"Гарний настрій треба всім хоч і тяжко і боляче, але він дає підтримку, і сили жити життя і йти вперед. А найлегше його знайти в очах своїх людей! Люблю тебе моя Україна🇺 🇦", — так Даніель Салем підписав відео з Олегом Скрипкою.

На відео Даніель Салем і Олег Скрипка виглядають дуже щасливими, мабуть їх порадувала спільна зустріч і можливість підтримати один одного в такий непростий для України час. В кінці відеоролика вони навіть разом заспівали пісню про Одесу - "Ах, Одесса".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот
Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Згодом указом президента Зеленського на всій території України було введено воєнний стан.

Нагадавши, Даніель Салем розповів, що змушує його вірити в перемогу України: "ця обіцянка дає впевненість"

Раніше Знай писав, ведучий "Зіркового шляху" Даніель Салем пішов у ТрО і зворушив кадрами спілкування з дочкою: "ні прощення"

Також Знай повідомляв, Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів: "частина будь-якого захисту".