Українська співачка Аліна Паш чуттєво заспівала пісню «Україно» Тараса Петриненка, і запустила новий патріотичний челендж. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Велике дякую @jandyandrey, який дав нове інструментальне прочитання пісні та за міксинг і мастеринг @taigaivan. Квітень – аби розквітнути на повну, бо цього року наша любов до України розквітає з новою силою. НАША МОВА – НАША ЗБРОЯ! Тож закликаю всіх переходити на рідну мову! А з піснею це робити набагато простіше. Поки звучать наші голоси - Нас чує світ. Підтримаймо одне одного!», - закликала співачка.

Крім того, вона розповіла, що запускає в мережі челендж #СпівайУкраїно #SingUkraine, який триватиме весь квітень.

«Кожні три дні Я випускатиму новий кавер на українську пісню та передаватиму естафету друзям. Нині обираю оксамитовий голос @laud_vk – чекаю на твій кавер до кінця квітня. І щиро сподіваюсь, що Вам такий імпульс теж відгукнеться – експериментуйте! Виконуйте українські пісні акапельно, наспівуйте під відомі мотиви, награвайте мелодію гітарою чи з допомогою фортепіано та інших інструментів. Нехай українська пісня звучить у вашому серці. Хай Співає Україна!», - додала виконавиця.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Нагадаємо, що суддів нацвідбору Євробачення запідозрили в необ'єктивності до співачки Роксолани- "повелися на стиль Go_A"

Раніше повідомлялося, що золіст групи Kalush розповів Каті Осадчій, чому подає до суду на організаторів Нацвідбору

Також, "Суспільне" не підписуватимуть контракт з Аліною Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022: чекають доказів від Держприкордонслужби.