Співачка Віра Брежнєва, яка тривалий час жила та працювала в Росії, наразі живе в Італії з донькою, та займається волонтерською діяльністю і допомогою українським біженцям.

Нещодавно Софія, донька виконавиці, відсвяткувала свій 21 День народження, про що написала у своєму Instagram.

«21 рік тому 30 березня я народилася опівночі у пологовому будинку в Дніпропетровську (або зараз Дніпро). Тоді, я ще не знала, що я народилася в найкращій країні у світі- нашій Україні. Мені пощастило зростати тут, навчатися в наших школах та вчити нашу багату та неймовірну історію. Від творів Шевченка до картин Примаченко, я зростала і закохувалась все більше і більше в Україну та ії скарби, захоплюваючись також нашим мистецвом та літературою. Ще маленькою я пишалася нашим народом і тим, що я також – українка», - зізналася дівчина.

Вона також додала, що важко переживає війну і хвилюється за своїх друзів і родичів, які залишилися в Україні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Моє єдине бажання - повернутися додому, тож цього року на свій день народження я закликаю вас, будь ласка, продовжуйте допомогати Україні та ії людям, відправляйте грощі до будь-якої благодійної організації, яка допомогає українцям в час війни (вибір за вами), або волонтуйте на пунтках допомоги. На моїй сторінці в хайлайтах ви побачите куди, або кому ви можете відправити кошти та допомогти. Ми переможемо! Слава Україні!!!», - додала Софія.

Віра Брежнєва. Фото: скріншот youtube
Віра Брежнєва. Фото: скріншот youtube

Знай.ua писав, як Тіна Кароль пішла в монастир і не ховаючи сліз звернулася до росіян

Пригадаймо, як Віра Брежнєва "втекла" з росії до Польщі заради українців

Крім того, "Моє щастя": Віра Брежнєва розказала про пологи.