Відома українська письменниця Ірена Карпа розповіла про конфлікт з двома правими чоловіками. Продовжують брехати про те, що відбувається зараз в Україні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз жінка висвітлює правду про події, які зараз відбувається в Україні.

Цього разу вона показала момент з програми, де розповідала про війну в Україні, яку нахабно почала Російська Федерація. Вона зазначила, що непросто було опинитися в контрах між двома чоловіками, що намагалися перекричати жінку, коли вона говорила про Єдину Україну, а не проросійську.

"Ну, робота у них така, у професійних маніпуляторів, радників лепеней і земуров, ще в 17-му році впали на прихід французького Путіна. Нам своє робить: і я тут пощу тільки свій фінальний меседж, від яких їх трохи косопізділо, але молодець - ведучий дав мені останнє слово" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ірена Карпа далі зазначає, що українці влаштували дві революції, де чітко показали, що країна стоїть віч-на-віч до Заходу і демократії. А тепер черга інших.

Нагадаємо, що чутки про початок військового конфлікту ходили вже кілька місяців, після чого навіть з'явилася приблизна дата - 16 лютого. Американські ЗМІ злегка прогадали, І сталося вторгнення в четвер, 24 лютого. Тоді російські бойовики почали запускати ворожі ракети практично по кожній області, і допомагала їм у цьому Білорусь.

Обстріл бойовиків РФ, скріншот з відео
Обстріл бойовиків РФ, скріншот з відео

Зараз, коли ворог деморалізований почалися переговори. Перший раунд по суті ні до чого не привів, і тепер потрібно чекати наступного. Відбудеться це в найближчі кілька днів.

Нагадаємо, що Марія Яремчук показала, як світ підтримує Україну: навіть Статуя Свободи в жовто-блакитних кольорах

Раніше повідомлялося, що Павло Зібров подякував військовим , які захищають Україну-вірить у перемогу

Також, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні та закликав світових лідерів до рішучої дії