Українські співаки та співачки заспівали разом пісню, яку Андрій Хливнюк заспівав на початку війни на площі біля Софії Київської.

Вікторія Булітко, спільно з іншими співаками української естради заспівали "Червону калину", та розчулили українців. Відео Вікторія розмістила на своєму Instagram.

Вікторія Булітко. Фото: Instagram
Вікторія Булітко. Фото: Instagram

Разом з Андрієм з "Бумбоксу" заспівали Настя Каменських, Джамала, Павло Зібров, Оля Полякова, Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва та артисти з "Квартал 95", і з "Дизель-шоу". Завершив композицію малюк, відео з яким ширилося в мережі, та стало вірусним, він під уявну "гітару" теж заспівав цю пісню, а тепер став фінальним акордом у ній.

Пост Вікторії Булітко. Фото: Instagram
Пост Вікторії Булітко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сама Вікторія Булітко бере участь у благодійних концертах у Європі, які збирають допомогу для українців, які постраждали в Україні через війну.

"Дякуємо всім, хто долучився до наших концертів, тим, хто допомагає. Збір коштів 100% іде на допомогу дітям, постраждалим сім'ям", - написала Вікторія.

У коментарях Вікторії українці подякували за путужну пісню та виконання, і за збір коштів для українців. Але також багато рашиського лайна, яке виливає бруд назовні, вони ще не зрозуміли, що чимдалі, їхня країна і вони назавжди будуть ізольовані від світу, завдяки злочинам в Україні, які з'являються та стають очевидними для європейської та світової спільноти, росія перетворюється на державу в'язницю для своїх прогнивших громадян.

Нагадаємо, раніше співак, який підіймає бойовий дух ЗСУ, Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров поділився кадрами з Гостомеля, що залишили після себе загарбники.

Також "Знай.ua" писав, що Ніна Матвієнко передала привіт всім українцям, які змушені були покинути рідні домівки.