Щаслива Даша Квіткова подалі від війни показала коханого синочка, справжня матуся з очима пролісками обійнявшись з малям.

Даша Квіткова приїхала на захід України, щоб бути у безпеці та не залишати межі країни, поки Микита Добринін служить у теробороні Києва. Після того, як дівчина-блогер опинилася подалі від обстрілів та жахів війни, до красуні знову повернулася її чарівна посмішка, тим паче, що малюк не дає дівчині довго сумувати. Свого коханого хлопчика Даша показала у TikTok.

Даша Квіткова. Фото: TikTok
Даша Квіткова. Фото: TikTok

Дівчина вибрала пісню, яку співає Mamarika "А її очі як проліски". Та показала й свої чарівні оченята, яків так обожнюють українці.

В коментарях Дашу похвалили, та помітили, що маленький Левко вже гарно підріс. Поки Даша крутилася перед камерою, дитина впевнено вивчала ротиком плече матусі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Даша Квіткова. Фото: TikTok
Даша Квіткова. Фото: TikTok

"Красунечка", "Як підріс Левчик", "дуже гарна", "Ти завжди мені схожа на лисичку", "Ваш чоловік єдиний із усіх холостяків правильно прийшов на шоу за справжнім коханням. Ви прекрасні!", "Я зачаровано дивлюся на солодку мамину ручку", "Ви немов промінчик сонечка в темних хмарах. Щастя вам і довголіття", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

@kvittkova

Бо її очі..❤️‍🔥

♬ оригінальний звук - yulia.khalavko

Нагадаємо, раніше Ірена Карпа розповіла, як французи "допомагають" Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі.

Також "Знай.ua" писав, що підопічна Потапа Мішель Андраде з "Орел і решка" тряслася, коли армія рф постукала в дім.