Відомий український телеведучий Даніель Салем висловився про обстановку в Одесі. Окупанти продовжують спроби захопити українські території, але, ЗСУ і тероборона ніколи цього не допустять.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться актуальними новинами про війну, а також показує свої будні в територіальній обороні.

Цей раз не став винятком. Він разом зі своїми побратимами стоїть на захисті міста. На новому кадрі він з'явився разом з ними, а також фронтменом колективу "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

"Ранок почався не з кави...у цей складний час головне знати одне: Навіщо ти тут, заради кого і з ким !🇺 🇦 "- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ранок того дня в Одесі почався з вибухів. Від них прокинувся і сам музикант, став свідком обстрілів.

"Я зараз в Одесі, в центрі міста. Позаду мене ви бачите мішки з піском, барикади, Одеса готова до оборони. А ще позаду великий чорний дим - це наслідки одного з трьох вибухів, які пролунали сьогодні вранці. Власне, від них я і прокинувся. 5:30 – 6 ранку, дуже сильно гриміло, потужні вибухи", - поділився Вакарчук.

Росія вже не приховує, що планує захопити Схід і Південь України, і продовжує робити все для цього можливе. Але, вони не врахували згуртованість українського народу, який ніколи цього не допустить. Ракети на Одесу запускали з боку Криму.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A на італійському стадіоні виконала легендарну пісню Джона Леннона: неможливо стримати емоцій

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський виступив з промовою на Греммі-ці слова повинен почути весь світ

Також, Максим Галкін, який поїхав до Ізраїлю після вторгнення рф в Україну, зробив важливу заяву