Відома співачка, легенда української музичної індустрії Ірина Білик звернулася до українців зі словами підтримки та напророкувала близьку перемогу у війні з росією.

Відповідне відеозвернення Білик розповіла на сторінці у своєму Instagram, де за її життям і творчістю спостерігають понад 360 тисяч підписників.

«Вітаю тебе, люба моя Україно! Я пишаюся кожним із вас, українці, тому що ми – найсильніша у світі нація. Я хочу подякувати нашим мужнім і сильним воїнам ЗСУ, лікарям, пожежникам, волонтерам. Я хочу подякувати нашим діточкам, які під гуркіт снарядів малюють у підвалах жовто-блакитний прапор і пишуть слова «Мама, Батьківщина, Україна». Україна – це наша земля. Ми обов’язково незабаром переможемо. Слава Україні!», - говорить виконавиця у ролику.

«Ірочка! Ми всі пишаємося, що ми українці! 🇺🇦 дякую тобі за твою позицію! Скоро знову будемо співати твої пісні на твоїх концертах! Героям слава!», «Я чекала, дякую, підтримка важлива! Героям слава», «Я дуже пишаюся,що я також українка...як і ви ,Ірино, ми з вами з одного "тіста"... Слава Україні!!!», - відповідають Ірині в коментарях її підписники.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що дружина Володимира Остапчука засумувала на чужині, поки чоловік залишається в Україні

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська зізналася, про що мріє щоранку з закритими очима

Також, відома українська співачка Ірина Федишин вирішила висловитися знову про війну в Україні. Зробила це за допомогою мотиваційної картинки, яка припаде до душі кожному українцю.