Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан розповів про відновлення роботи магазинів в Україні. Продовжить при цьому допомагати українцям і ЗСУ.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Цього разу він зазначив, що вже більше місяця ми всі живемо в країні, і всі зусилля його команди кинуті на пошиття всіх необхідних речей для захисників.

Він подякував також усім партнерам, які у складний час відкривали магазини Андре Тана по країні, адже зараз це важливо як ніколи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Цей внесок в економіку держави зараз дуже необхідний 💛 💙 дякую всім вам, які приходили і купували речі, які, можливо, не входили в список першої необхідності. Однак завдяки Вашій підтримці виплачувалися заробітні плати. Десяткам сімей було на що жити цей місяць 🙏" - йдеться в повідомленні під постом.

Зараз прийшов час відновити і роботу інтернет-магазину. Команда готова обробити сотні нових замовлень, і неймовірно вже скучила за клієнтами.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

При цьому, незважаючи на відновлення роботи магазинів, команда Андре Тана і сам чоловік зазначає, що вони продовжать допомагати державі. Будуть робити це стільки, скільки знадобиться.

"Ми не припиняємо допомагати нашій армії і ТРО ❤️ ми продовжуємо в такому ж темпі шити і відправляти все необхідне для захисників, щоб всі ми в нових сукнях зустріли НАШУ перемогу якомога швидше 🇺 🇦 Слава Україні 💛 💙" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко вперше порушила мовчання про війну в Україні, наперекір Владу Топалову

Раніше повідомлялося, що бабуся зі звільненого Ірпеня дала чітке визначення Росії

Також, М'ята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.