Ольга Бузова, співачка рф, яка вперто мовчить про війну в Україні, зізналася у смерті близького "члена сім'ї".

У телеграм-каналі Бузова розповіла, що 4 квітня втратила Близького члена сім'ї, без якого життя втратить всі свої фарби. Про те, як на неї подіяла смерть собаки співачка описала цілий пост.

Бузова. Фото: Telegram
Бузова. Фото: Telegram

"Гіркота і біль слідують за будь-якою смертю. Коли ми втрачаємо собаку, ми разом втрачаємо наше майбутнє. Ніколи більше вона не прибіжить будити мене вранці, ніколи більше не буде наших спільних прогулянок... Просто ніколи ... вони йдуть, це неминуче, але не легше від усвідомлення цього, зовсім не легше...", - написала співачка.

Без сумнівів собачку шкода, тим більше, що вона була хвора, і не змогла побороти свою хворобу. Однак на тлі того, що розкрилося 4 квітня у звільнених від російських військових містах - Бучі, Ірпені, Гостомелі, інших селах, фото, які облетіли весь світ, віднявши дар мови у Світу, від побаченої жорстокості російських солдатів, оплакування собаки на тлі вбитих десятках дітей і жінок, чоловіків, застрелених в потилицю зі зв'язаними руками за спиною - всі страждання путінської співачки здаються брехливими і лицемірними.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Як же так, як же мені хочеться притиснутися до тебе зараз ... почухати пузіко, затискати. М'яких хмар тобі, моя намистинка! Біжи по веселці, моя дівчинка! Я люблю тебе! Я ніколи тебе не забуду", - завершила свій пост Бузова.

Нагадаємо, раніше Настя Івлєєва з "Орел і Решка" в паніці показала зубожіння росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гордон накинувся на "сліпу" киянку Наташу Корольову через війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан розповів про свій внесок в економіку України.