Стало відомо, що дружина Алека Болдуіна знову вагітна, дівчина повідомила, що актор стане батьком у восьмий раз.

Голлівудському акторові, герою улюблених фільмів 64 роки. Минулого року Алек Болдуін вистрілив у режисера-українку Галину Хатчінс, що призвело до смерті жінки. Тепер стало відомо, що Алек Болдуін ще раз стане батьком. Про це передавати дружина актора, 38-річна інструктор йоги Хіларія.

Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube
Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube

Хіларія показала кумедне домашнє відео, і в ньому розповіла, Алеку і їх сімом дітям про швидке поповнення.

"Після багатьох злетів і падінь за останні кілька років у нас захоплюючий підйом і величезний сюрприз: цієї осені з'явиться ще один Болдуін", - повідомила дівчина.

Також вона була дуже щаслива, що знову стане матусею. На день народження свого чоловіка, 3 квітня, Хіларія сказала, що вийшла б заміж за Алека мільйон разів. І знову, і знову "підписалася б на це".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Майбутній малюк стане сьомою спільною дитиною пари, у якої вже є шестеро дітей, молодшій з яких всього рік. Також у Болдуіна є ще одна дитина. Це дочка Айленд від шлюбу з актрисою Кім Бейсінгер.

"Наша здатність любити продовжує розширюватися, і ми не можемо дочекатися, щоб обійняти нашу дитину цієї осені", - написав Алек.

Нагадаємо, раніше зірка російських бойовиків Олександр Невський після Бучі знайшов, що сказати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик назвала 3 знакових слова для українців.

Також "Знай.ua" писав, що Ксенія Мішина не побачила випадковостей у війні проти Росії.