Дмитро Комаров - відомий український журналіст, якого всі ми пам'ятаємо по телепередачі "Світ навиворіт".

Але 24 лютого 2022 року все змінилося, після того як Росія підло, рано вранці напала на Україну з війною, ось уже 40 днів вбиваючи мирних жителів у всіляких куточках нашої країни. Дмитро з того моменту почав демонструвати жахливі кадри руйнувань у різних куточках Київської області. А зараз, після звільнення всього регіону, вони поїхали в Бучу, Ірпінь, Гостомель. Для нього ця подорож - як страшний сон, переривається ночами, в холоді і темряві.

Скрін, відео Комаров
Скрін, відео Комаров

"Я приїхав з передовою групою патрульної поліції України під командуванням Євгена Жукова. Дуже круті хлопці зі спецпідрозділу ТОР - тактична поліція. До них приєдналися Ірпінські поліцейські з відділу особливого призначення. Хлопці не втекли з міста під час окупації, продовжували під обстрілами виконувати роботу. Їздили з ними на "зачистку": перевірка підозрілого, пошук російських "потеряшек", допомога місцевим провізією", - повідомляє Дмитро.

Він додав, що у росіян була команда в паніці бігти з Київської області. Деяким навіть вдалося забрати вкрадене. Тим не менш, їх план пробратися до Києва був провалений. Вони були оточені. І після цього Комаров згадав кілька жахливих кадрів, побачених на вулицях колись тихих, зелених містечок.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Андре Тан розповів про свій внесок в економіку України, продовжують допомагати армії і ТРО: "Десяткам сімей було на що жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська запевнила, що ворог не залишиться безкарним після Бучі: "Буде спокута"

Знай.ua писав, зірка російських бойовиків Олександр Невський після Бучі знайшов, що сказати: "Всі винні"