Дружина відомого українського гумориста і актора Юрія Ткача, Вікторія Ткач показала свою дочку Лізу в церкві, яка поставила свічку, попросивши миру для України. Вона зізналася, що з перших днів війни намагається нічого не приховувати від неї і розповідає про те, що відбувається. Цим він поділився на своїй сторінці в instagram.

Вже більше місяця Україна протистоїть російським окупантам, які вторглися 24 лютого. Весь цей час українці живуть в новій реальності, багато хто взяв в руки зброю, щоб захищати країну від ворога. Особливо важко дітям, які донедавна раділи життю, а тепер ховаються від ворожих бомб і ракет.

Вікторія Ткач, фото: Instagram
Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, Вікторія Ткач показала, свою дочку Лізу. Вона зазначила, що з перших днів війни намагається тримати її в курсі подій, тому вона знає правду. Днями вони відвідали храм, де Ліза поставила свічку і помолилася Богу про мир в Україні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вона знає правду ...!!! Я не намагаюся нічого приховувати від неї, недоговорювати ... вона вже дитина війни!! В її очах повне усвідомлення того, що відбувається…
Сьогодні вона дуже довго дивилася на свічки в храмі, а потім поставивши свою свічку, сказала …
"Я попросила, щоб всі люди були живі..."🥺.. Вірю, що Боженька її почує", - написала мама Лізи Ткач.

Раніше Знай писав, кума Ані Лорак Подкопаєва "підстрелилася" для ЗСУ, щоб попросити винищувачі і танки: по-іншому ніяк.

Також ми писали, "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні: "Ніколи більше".

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".