Зірка "1+1" Лідія Таран протистоїть російській агресії на своєму, інформаційному фронті. Телеведуча розповіла, що була в ефірі французького телебачення і намагалася донести правду, чому у війні проти України винен не тільки Путін, а й пересічні росіяни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Лідія Таран продовжує боротьбу на інформаційному фронті. Вона намагається донести правду світу, що у війні проти України винні прості росіяни точно також, як і Путін, адже вони підтримують його дії.

Лідія Таран. Фото: Instagram
Лідія Таран. Фото: Instagram

"Я б хотіла, щоб це був звіт про врятованих українських людей…
Але що можу... за останні дні у мене було 2 ефіри на французькому телебаченні. Я пояснювала, чому всі росіяни нам вороги. Вони транслювали пекельні картинки з Бучі, Ірпеня, Маріуполя. Я розповідала, чому винен не тільки Путін. Хоча тут і так все ж ясно. Розповідала як героїчно працює українське телебачення, волонтери, армія. І буду ходити до них в телевізор знову і знову", - написала телеведуча.

Також Таран розповіла несамовиту історію маленької Українки з Маріуполя, яка знімала "щоденник війни".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але сьогодні ми знімали в Люксембурзі дівчинку Олену Загребу @alena_zagreba - ту саму, яку порівнюють з Анною Франк, яка писала, а ця знімала свій щоденник війни. Вони з мамою врятувалися з Маріуполя після тижнів блокади. І знаєте, що вона сказала? Що болючіше їм було дивитися на очі людей, які залишалися у дворі біля багать, коли вони їхали. Поранений тато досі в Україні - шукає кошти, щоб вивозити людей з пекла", - розповіла телеведуча.

Раніше Знай писав, кума Ані Лорак Подкопаєва "підстрелилася" для ЗСУ, щоб попросити винищувачі і танки: по-іншому ніяк.

Також ми писали, "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні: "Ніколи більше".

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".