Відома українська співачка Оля Полякова відреагувала розповідь ведучого "Світ навиворіт" Дмитра Комарова про жахи, які він побачив у Бучі після відходу російських військ. Зірка поділилася публікацією в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Російські війська вийшли з населених пунктів у Київській області і залишили після себе гори мертвих мирних жителів, зруйновані будинки і заміновані учасники. Телеведучий Дмитро Комаров був одним з перших репортерів, які висвітлили геноцид у Бучі.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Три дні в Бучі, Ірпені та Гостомелі. Як страшний сон, який переривався тільки ночами, в холоді і темряві. Тому що в холодному напівдрімоті було тепліше на душі, ніж вдень на вулиці. Вночі в спальнику не видно те пекло, яке на вулицях міста", - розповів Дмитро Комаров і опублікував фоторепортаж.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Відома українська співачка Оля Полякова, яка має більше 2,5 мільйона передплатників в instagram, поділилася публікацією Дмитра Комарова, щоб ще більше людей побачили ті звірства, що творила і продовжує творити армія рф.

Раніше Знай писав, Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу". Співачка не стримуючи емоцій звернулася до росіян.

Також ми писали, "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні: "Ніколи більше".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".