Валерій Меладзе, який після полум'яної промови 24 лютого не зронив в мережі ні слова, нормально виступає на закритих вечірках.

Про співака розповідають в одному з телеграм-каналів, посвячений російському шоу бізу. У замітці про Меладзе Валерія підкреслюють, що музикант більше не зронив ні слова про війну в Україні, і поки російські орки розправляються з мирними жителями українських міст і сіл, прекрасно себе почуває виступаючи перед зомбованими росіянами.

"У райдері-переліт бізнес-класом в Пітер. Чесно відпрацьовує свої 50 тисяч євро гонорару.
Так що, якщо раптом ви переживали про те, що" Салют, Віра " більше не прозвучить Наживо, просто збираєте гроші. Поїхала тільки віра зі старшим братом Костянтином. Валерій тут і, як видно, готовий до бою", - зазначили у дописі.

Валерій Меладзе. Фото: Telegram
Валерій Меладзе. Фото: Telegram

Кілька днів тому Виконавець заявив, що готовий приступити до активної гастрольної діяльності. Росіяни вітають співака на своїх заходах. Однак у коментарях обурюються, і вимагають просити вибачення за слова про війну в Україні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Гнати його в шию, як і брата!", "Нехай йде слідом за Брежнєвою, яка в Італії відсиджується!", "Щось ми добрі занадто, прощаємо всіх!".

Схоже, що за свою недо позицію, Меладзе потрапить в опалу і нашим і вашим.

Нагадаємо, раніше окупанти жили у квартирі танцюриста Світлани Лободи в Бучі, хлопець констатував, що дома в нього вже нема.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік українки Наташі Корольової Тарзан виправдав путінську армію після різанини в Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Астаф'єва поскаржилася на Instagram через ситуацію в Україні.