Дружина відомого українського телеведучого і зірки програми "Холостяк" Григорія Решетника Христина розповіла, які Дорослі питання задають їй діти щоранку. Також вона опублікувала в instagram серію знімків синів.

Христина Решетник розповіла, що її син Ваня щоранку підходить до неї з тим же самим питанням, коли закінчиться війна. Вона зізналася, що не знає, що відповісти і намагається як то підібрати слова.

Христина Решетник. Фото: скріншот youtube
Христина Решетник. Фото: скріншот youtube

""Мам, коли закінчиться війна?" З цим питанням наш Ваня приходить до мене щоранку 😭 А я не знаю, що йому відповісти ... хоча ні, підбираю слова -" Скоро, ще трохи, син!"",- поділилася дружина телеведучого.

Христина Решетник додала, що й подумати не могла, що діти українців будуть з власного досвіду знати, що таке війна. Вона зазначила, що за час поки в Україні йдуть бойові дії всі українські діти сильно подорослішали, але вона вірить, що у них є світле майбутнє.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Ось хто міг би подумати, що наші діти в 21 столітті будуть знати, що ж за слово таке "війна". Це страшно, боляче! Все мені здається, що абсолютно всі діти України дуже подорослішали за ці півтора місяці... але кожен раз, коли дивлюся на них, Я розумію, що ми, батьки, повинні бути сильними, не втрачати надію, повинні вірити в те, що майбутнє наших дітей буде світлим, чистим і вільним!",- зазначила вона.

Раніше Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Нагадаємо, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.