Прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар показала зворушливе відео, де боєць ЗСУ відпрацьовує техніку на стрільбищі, а разом з ним кіт. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Катерина Кухар зворушила українців милим відео, на якому український захисник займається на стрільбищі, а разом з ним поруч дворовий кіт. Цікаво, що тварина повністю спокійно лежить на солдаті і не лякається гучних звуків пострілів.

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube
Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

Зірка зазначила, що цей ролик показує, що в цей складний час дуже важливо бути разом і поруч один з одним і підтримувати бійців ЗСУ.

"Найголовніше – бути поруч... зараз нам всім потрібно зібрати себе разом і відправляти всю енергію молитов і віри, щоб підтримати наших хлопців! Тільки віра в перемогу і дивовижне майбутнє нашої країни!",- підписала ролик Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що кіт дуже сміливий. Деякі навіть пожартували, що це кіт Олексія Арестовича.

"Дай Бог нам перемоги України над московитами, і світу швидше!!! Амінь!!!", "Навіть українські котики відрізняються надзвичайною сміливістю!", "Кіт Арестовича?",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Нагадаємо, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.