На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель студіо" Вікторії Булітко, з'явилася нова публікація, присвячена перемозі України у війні з росією.

На особисту сторінку акторки підписані понад 200 тисяч осіб.

Цього разу Булітко оприлюднила короткометражний мультик, дійовими особами якого є синичка і президент країни-агресора володимир путін.

Пташка із жовто-блакитним забарвленням, яка символізує Україну, буквально однією лівою хапає навіженого путіна, кидає його собі дло рота і какає ляпкою в кольорах російського прапора.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Добро завжди перемагає зло. Все буде Україна», - підписала життєствердне відео сама Вікторія Булітко.

Ролик дуже сподобався підписникам сторінки зірки "Дизель студіо".

«Яке гарне відео», «Це точно! І справді сильніші за кривду, добро сильніше за зло!», «Ми обов'язково переможемо! Не може такий народ і велика країна програти убогому бидло! Все буде Україна!», - додають у коментарях українці.

«Ржачная гифуля, Вика @bulitka, так и будет. Слава Нации - ппц РосПедерации!», - додають інші читачі.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко вперше порушила мовчання про війну в Україні, наперекір Владу Топалову

Раніше повідомлялося, що Андре Тан розповів про свій внесок в економіку України, продовжують допомагати армії і ТРО: "Десяткам сімей було на що жити".

Також, М'ята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.