Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, закликав українців допомагати рідній армії в боротьбі з російськими військами.

У новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram вона закликає простих росіян відкрити очі і зрозуміти вже нарешті, що всі ці роки пропаганда промивала їм мізки казками про «українських фашистів».

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

"Діма, в далекі часи ми були з тобою знайомі особисто, мені подобалося, як ти танцюєш смішний танець, твоя маленька роль у великому правлінні карлика тебе завжди влаштовувала, але те, у що ти перетворився разом з божевільним режимом, Діма, вражає своєю шизофренічною масштабністю...», - підписав він публікацію з цитатою Дмитра Медведєва, в якій російський політик марить «Євразією – від Лісабона до Владивостока».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він додав, що українців не можна «денацифікувати», забравши у них українство.

"Скоро Діма, скоро тобі на концерт до Кобзона, Жирик гріє тобі місце... ось так буде, а не Лісабон і тд, тривіально... вас всіх затопчуть причому свої ж, а ми додамо ... ми станцюємо твій знаменитий танець в двох метрах над тобою» ,- пообіцяв Виконавець.

Нагадаємо, що Мішель Андраде нахабно підкотив двометровий хуліган: "Гладити волохату альпаку".

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде розповіла про "золоту карту" і постановки на "Орел і решка": "Не хочу, щоб це обговорювалося".

Крім того, "Окупанти-фашисти": Потап поділився погрозами і шантажем російського ворога. Дає відсіч на своєму фронті.