Відома українська співачка Юлія Саніна та фронтвумен гурту THE HARDKISS поділилася цікавими думками стосовно української поезії та прози.

Своїми спостереженнями знаменита співачка поділилася на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, у розділі stories.
Зірка зізналася, що у дитинстві постійно помічала, що вся творчість видатних українських поетів та письменників, які жили у різні часи присвячена любові до батьківщини та боротьби за волю. Її постійно дивувало, чому українська інтелігенція стільки присвячувала часу та уваги саме цим темами, однак після російського вторгнення 24 лютого все стало на свої місця.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

"Останні дні важко підібрати слова.. Коли я була малою, вже помічала, що величезна частина української поезії, прози, музики саме про волю, боротьбу і любов до рідної землі. Задавала багато питань. Чому наша культура присвячувала себе саме цим темам? Історія повторюється. Ми знаходимося в тому ж самому контексті і в такій самій боротьбі, які і наші предки", - зазначила Саніна.

Юлія Саніна зазначила, що зараз українці, як і наші предки багато років тому борються за свою країну та свою свободу. І зараз всі відчувають однаковий біль, адже головне перемогти ворога.

"Нічого не міняється. Ми відчуваємо однаковий біль. І тепер все не тільки легко зрозуміти, а й відчути на собі. Лють і ненависть - єдине, що клокоче зараз у мені", - підсумувала знаменитість.

Скріншот stories Юлії Саніної
Скріншот stories Юлії Саніної

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, зірка "1+1" Лідія Таран познайомила українців з Анною Франк сьогодення: "Коли я дізналася..."

Раніше Знай писав, Джамала висловилася про українських зірок у росії, які мовчать про війну: "Хворі на голову"

Також Знай повідомляв, Маша Єфросиніна поділилася одкровеннями росіянки, впевненої, що різанина в Бучі - вигадка: "Самі українці все і роблять"